Meny
Meny

Carin Bodare

Butikssäljare, Borlänge

”Det som driver mig är utmaningarna som kommer i vardagen.”

– De flesta dagarna börjar med ett mikromöte med oss som jobbar i butiken. Då stämmer vi av med varandra om det händer något särskilt under dagen eller om det finns något annat som påverkar hur arbetsdagen kommer att se ut. Sedan rullar det på, det är alltid en rusch när vi öppnar klockan sju, sedan är det lite olika sysslor som gäller, kassatjänst, inventering, lagerpåfyllnad. Vi trycker även arbetskläder åt våra kunder. Mitt ansvar är just kläder och skydd av olika slag så det blir mycket tryckande och beställning av tryckdekaler och kläder för min del.

Tidigare jobbade jag i blomsterbutik med butiksansvar och som säljare i en sportbutik. Jag hade redan erfarenheten av olika typer av försäljning, men kände att jag ville testa något nytt. När jag såg annonsen för ett jobb på Ahlsell sökte jag direkt.

Det som driver mig är utmaningarna som kommer i vardagen, och atmosfären här på jobbet. Genom att visa framfötterna och göra ett bra arbete finns det stora möjligheter för utveckling inom företaget. Jag kan växa och göra karriär, och lära mig otroligt mycket. Det finns en väldigt bred kompetens som alla kan dra nytta av, med alla våra olika segment samlade i samma hus.