Meny
Meny

Kim Webeck

Regional Försäljningschef, Malmö

”Det finns möjlighet att utvecklas och få igenom sina idéer.”

– Jag pluggade ekonomi på universitetet och började jobba som finansiell rådgivare, men när börsen gick back fick banken jag jobbade på säga upp en massa anställda, bland andra mig. Då letade jag ett ställe att övervintra på tills ekonomin hade återhämtat sig, och så dök det upp ett jobb som utesäljare på Ahlsell. Sälja försäkringar, sälja rördelar, det är väl samma sak, tänkte jag. Så jag sökte jobbet och blev anställd. När det började gå bra för bankerna igen blev jag uppsökt av min gamla arbetsgivare, men vid det laget kände jag att jag ville stanna kvar här. Jag kände att jag hade hittat hem.

Sedan jag började på Ahlsell har jag upptäckt att folk jobbar här väldigt länge. Det finns möjlighet att utvecklas och få igenom sina idéer, och det är nog därför folk stannar kvar. Själv har jag varit här sedan 2003 och det känns inte alls länge! Det finns ett driv här som jag tror att man kanske inte riktigt förstår utifrån.

2015 blev jag och några till utvalda att gå en utbildning som heter Ahlsellskolan. I utbildningen tog min grupp fram ett förslag på hur man kan jobba bättre med offerter, mer strukturerat. Det var tänkt som ett ”skolprojekt” men nu är vi i full gång med att driva igenom det här och jag sitter med i den nya offertgruppen.